Тежък инцидент по късна доба изправи Асеновград на нокти

https://crimes.bg/analizi/tezhak-incident-po-kasna-doba-izpravi-asenovgrad-na-nokti/43106 Crimes.bg
Тежък инцидент по късна доба изправи Асеновград на нокти

 

Като по чудо се разминали от огромна трагедия

 

 

Тежък инцидент, случил се по късна доба изправи Асеновград на нокти.

 

Лек автомобил се е ударил в дърво, след което и в жилищна сграда. Инцидентът се е случил към 22 ч., отбелязва ТрафикНюз. Като по чудо няма сериозно пострадали хора. Материалните щети по автомобила обаче са сериозни.

 

В резултат на удара, колата е изкоренила дървото. Това, което е изправило службите на нокти е фактът, че е била засегната и газовата система.

 

Очевидци разкриват, че първо чули свистене на гуми, което било последвано от силен трясък. Те са категорични, че са се разминали като по чудо от огромна трагедия. Ударът е можел да предизвика пожар, който да обхване цялата сграда.

 

Споделят, че след удара в района се е разнесла силна миризма на газ. Поради тази причина на мястото веднага бил изпратен екип на пожарната, както и служители на газовата фирма. За щастие всичко се е разминало между капките.

 

Междувременно на мястото пристигнал и екип на Спешна помощ, който прегледал шофьора и останалите пътуващи в автомобила.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.