Страшни разкрития за изгорелия автобус на „АМ“ Тракия, пълен с туристи

https://crimes.bg/analizi/strashni-razkritiya-za-izgoreliya-avtobus-na-am-trakiya-palen-s-turisti/43518 Crimes.bg
Страшни разкрития за изгорелия автобус на „АМ“ Тракия, пълен с туристи

Автобусът е пътувал за Истанбул

Огромна е била драмата с горящия автобус на магистрала "Тракия" в понеделник вечер.

 

Както вече стана ясно автобус, пълен с туристи се запали и изгоря напълно на автомагистрала "Тракия". Инцидентът стана на 20 км от София до бензиностанция „Еко“ край Вакарел в платното за Пловдив, пише „Монитор“.

 

Няма жертви и ранени. Всички пътници са изведени навреме и са изчакали друг транспорт в тревата край магистралата. Унищожен в пламъците е багажът на хората. На място са били изпратени няколко пожарни екипа, за да се предотврати прехвърляне на огъня към гората край магистралата в района на Вакарел.

 

От високата температура полицейски служител се почувствал зле. Негови колеги пръскали лицето му с вода. Автобусът е турски и пътувал към Истанбул. Сигналът е подаден към 23:15 часа. Движението в платното за Пловдив бе отбивано още при Нови хан, но много коли останаха блокирани в отсечката между Нови хан и Вакарел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.