Страшна трагедия със 17-годишния Ганчо

https://crimes.bg/analizi/strashna-tragediya-sas-17-godishniya-gancho/28645 Crimes.bg
Страшна трагедия със 17-годишния Ганчо

Описват момчето като скромно и тихо

Страшна трагедия се разигра със 17-годишния Ганчо на язовира край Брезовското село Момино село.

 

Момчето се е удавило, а останалите момчета от компанията се изплашили, яхнали колелетата и се прибрали у дома. Междувременно те не продумали и дума за страшния инцидент, разиграл се пред очите им.

 

Трагедията се е разиграла на 4 юни, когато четири момчета и едно момиче от село Борец отишли на язовира. Те си правили пикник и прекарали там като цял ден. Надвечер решили да се къпят, а жертвата Ганчо. Д. навлязъл малко по-надълбоко.

 

Станало му лошо и викнал за помощ. Приятелите му направили опит да го извадят, но не успели. В крайна сметка момчето се удавило. Останалите от компанията се изплашили, яхнали колелата си и се прибрали без да кажат на никого дума за страшния инцидент.

 

На другия ден братът на Ганчо – 25-годишният Иван. Д., подал сигнал в полицията в Раковски, че младежът е изчезнал. Той е пояснил, че е знаел, че по-малкият му брат ще отиде на язовира. След това отишъл до мястото и открил там колелото на Ганчо, вещите му, раницата, дрехите и телефона.

 

Било решено да се викат водолази, за да търсят трупа. В неделя, малко преди да дойдат водолазите, тялото е изплувало.

Днес от аутопсията ще станат ясни  причините, довели до смъртта на момчето. Според непотвърдена информация, 17-годишният младеж, е издъхнал в резултат на удавяне.

 

Момчето е от ромски произход, описват като го скромно и тихо. Живеело е в бедно семейство, има 7 братя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.