Спират парното в София

https://crimes.bg/analizi/spirat-parnoto-v-sofiya/43634 Crimes.bg
Спират парното в София

От 29 април „Топлофикация София” ЕАД започва поетапно изключване на отоплението в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Всички фирми за дялово разпределение са уведомени, а процесът на спиране на парното се очаква да приключи до 30 април.

Потребителите ще бъдат допълнително информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчетите. В тази връзка „Топлофикация София” ЕАД призовава клиентите си в рамките на отчетния период да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е фирмата за дялово разпределение на „Топлофикация София“ ЕАД, отчетът на измервателните уреди ще започне от 10-ти май.

Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще дадат възможност на топлинните счетоводители да изготвят коректно и в срок изравнителните сметки, без да се налага да бъдат многократно преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.