София пуска нови сватбени онлайн услуги!

https://crimes.bg/analizi/sofiya-puska-novi-svatbeni-onlayn-uslugi/40618 Crimes.bg
София пуска нови сватбени онлайн услуги!

От 14 февруари нови онлайн услуги за сватбени церемонии ще предоставя Столичната община, по повод Международната седмица на брака, която всяка година се състои от 7 до 14 февруари, съобщават от общината.

За да направи избора на дата едно приятно занимание за младоженците и техните близки, Столичната община обновява сайта на Дома за радостни обреди. Това ще даде възможност за преглед на календар и онлайн резервация на ритуална зала за сватбения ден. На сайта се предоставя богата галерия от снимки на залите, важна информация за младоженците, допълнителни услуги за озвучаване на ритуала, както и възможност за сваляне на декларации за сключване на граждански брак директно от сайта.

От началото на 2021 г. в столичните ритуални зали са извършени над 220 бракосъчетания. Aнализът на подадените заявления показва увеличаващ се интерес за сключване на брак, затова общината взема решение за надграждане на услугата, информират от Столичната община.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.