Скандал! Само ден след смъртта на Милен Цветков - започна подмяна на факти около колата на убиеца му (Вижте разкритието)

https://crimes.bg/analizi/skandal-samo-den-sled-smartta-na-milen-cvetkov-zapochna-podmyana-na-fakti-okolo-kolata-na-ubieca-mu-vizhte-razkritieto/38703 Crimes.bg
Скандал! Само ден след смъртта на Милен Цветков - започна подмяна на факти около колата на убиеца му (Вижте разкритието)

Съдийка взриви социалните мрежи с потресаващ факт около фаталната катастрофа с Милен Цветков, за която цяла България днес говори, пише Plovdiv24.bg.
Източник:
2020-04-20 14:43:00


Анализи


0

Прочетено: 73710

Кратка връзка
Съдийка взриви социалните мрежи с потресаващ факт около фаталната катастрофа с Милен Цветков, за която цяла България днес говори, пише Plovdiv24.bg.

Вижте разкритието й без редакторска намеса: "Това са две справки от вчера днес относно застраховка "Гражданската отговорност" на л.а.с ДНК СА 2772 ХА. Това е автомобилът, който се заби във возилото на Милен Цветков и причини смъртта му.Вчера няма сключен договор за застраховка " Гражданска отговорност". Днес вече има." При положение че днес, навръх Великден, национален празник и почивен ден за над 80% от фирмите и институциите у нас, тузарското возило е успяло да се сдобие със застраховка, можем да направим един доста тежък извод - вероятно вече е задействан план за заличаване на фактите около убийството на Милен Цветков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.