Шефът на ”Националната лотария” изчезна. Не вдига телефона си

https://crimes.bg/analizi/shefat-na-nacionalnata-lotariya-izchezna-ne-vdiga-telefona-si/42630 Crimes.bg
Шефът на ”Националната лотария” изчезна. Не вдига телефона си

Предполага се, че Ганев е избягал от Турция, където беше за последно. Той отиде в южната ни съседка на лагер с ФК "Левски" преди дни, където изгледа контролата с "Пюник" в Анталия.

 

Димитър Ганев е един от заподозрените във връзка с разследването на прокуратурата срещу Васил Божков във връзка с колосалните неизплатени данъци към държавата от "Национална лотария" за предходните пет години.

 

Като ръководител на "Националната лотария" той е и пряко отговорен за подаването на нечетливи годишни отчети години наред с цел укриване да реалните финансови параметри на фирмата.. Именно затова и той най-вероятно се е укрил. Вчера е бил задържан брат му - Милен Ганев.

 

Димитър Ганев, заедно с по-големия си брат Милен, държат 44% от собствеността на „Национална лотария” чрез фирмата си „ЛотоБГ”. 51% от бизнеса държи г-н Васил Божков, а 5% е делът на г-н Георги Попов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.