Повдигнаха обвинения срещу нападателя на Митко от Пловдив

https://crimes.bg/analizi/povdignaha-obvineniya-sreshtu-napadatelya-na-mitko-ot-plovdiv/41245 Crimes.bg
Повдигнаха обвинения срещу нападателя на Митко от Пловдив

Повдигнаха обвинения на нападателя на Митко от Пловдив. Припомняме, че Пенов удари уличния продавач и му изхвърли стоката, което предизвика вълна от гняв.
Източник:
2021-05-30 20:29:00


Анализи


0

Прочетено: 66528

Кратка връзка
Повдигнаха обвинения на нападателя на Митко от Пловдив. Припомняме, че Пенов удари уличния продавач и му изхвърли стоката, което предизвика вълна от гняв. 

Междувременно от сигурни източници БЛИЦ научи, че адвокатът преди няколко дни се е оженил, сменил е фамилията си и е взел фамилията на жена си. Сега се казва Ивайло Бадански и няколко дни под това име се е укривал

Днес, 30 май 2021 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем И.Д., на 46 г., за това, че на 27 май 2021 г, в гр. Пловдив, в квартал "Капана", по хулигански подбуди е причинил лека телесна повреда на  М.С. - престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл.130 ал.2 от Наказателния кодекс.Обвиняемият И.Д. е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от РП-Пловдив. По досъдебното производство се извършват процесуално-следствени действия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.