Нова нагла измама по телефона! Замесен е и Рилския манастир

https://crimes.bg/analizi/nova-nagla-izmama-po-telefona-zamesen-e-i-rilskiya-manastir/40247 Crimes.bg
Нова нагла измама по телефона! Замесен е и Рилския манастир

За злоупотреби с името на Рило-манастирското братство, съобщиха от Светата обител. От там заявиха, че става въпрос за неправомерно използване на името на манастира от телефонни измамници с цел събиране на средства.




Източник:




2020-12-28 12:26:00


Анализи


0

Прочетено: 61362

Кратка връзка








За злоупотреби с името на Рило-манастирското братство, съобщиха от Светата обител. От там заявиха, че става въпрос за неправомерно използване на името на манастира от телефонни измамници с цел събиране на средства.От братството призовават при подобно обстоятелство, получилите обаждане да се свържат с органите на реда. От там допълват, че Рилската света обител не е упълномощавала никого да събира каквито и да било помощи по подобен начин и уточниха, че сигналите за телефонни обаждания са от името на служител на Рилския манастир, който търсел помощи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.