Нова драма в Левски! Изчезна и човекът до Божков, който наля 20 милиона в клуба за една година

https://crimes.bg/analizi/nova-drama-v-levski-izchezna-i-chovekat-do-bozhkov-koyto-nalya-20-miliona-v-kluba-za-edna-godina/43400 Crimes.bg
Нова драма в Левски! Изчезна и човекът до Божков, който наля 20 милиона в клуба за една година

Изпълнителният директор на ”Националната лотария” Димитър Ганев е в неизвестност. Той не отговаря на телефона си и не се знае къде е.

Предполага се, че Ганев е хванал пътя директно от Турция, където беше за последно. Той отиде в южната ни съседка на лагер с ФК „Левски“ преди дни, където изгледа контролата с „Пюник“ в Анталия.

Като ръководител на „Националната лотария“ той е и пряко отговорен за финансирането и на Левски, където вече е подписал разходи за близо 20 милиона лева. Ако след Васил Божков, изчезне и Димитър Ганев, финансовите драми на „сините“ ще станат огромни!

Онзи ден бе задържан брат му – Милен Ганев.

Димитър Ганев, заедно с по-големия си брат Милен, държат 44% от собствеността на „Национална лотария” чрез фирмата си „ЛотоБГ”. 51% от бизнеса държи г-н Васил Божков, а 5% е делът на г-н Георги Попов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.