Коледата тази година отпада!

https://crimes.bg/analizi/koledata-tazi-godina-otpada/40085 Crimes.bg
Коледата тази година отпада!

14.12.2020Дядо Коледа е ПСР положителен и е в карантина. Няма да си излиза от вкъщи. Джуджетата не правят играчки във фабриката в Лапландия, защото фабриката е в локдаун. Елените са на изследвания, защото на Рудолф носът му е червен, а това, както знаем, си е симптом. 

15.12.2020Снежанка е хипохондрик и тъпанарка. Вместо с маска, ходи с фередже, защото я покрива по-добре и не го сваля дори, когато се къпе. Твърди, че е по медицински причини. 18.12.2020Елфите не работят. Те са кандидатствали за помощи. Помощи под формата на кредити. В момента не могат да ги изплащат и се налага да се върнат в гората, от която са дошли. Дядо Коледа нищо не може да направи, защото всичко е законно.

19.12.2020Писмата изпратени от децата стоят непипнати. Вероятно са заразни, а няма дезинфектант. Дядо Коледа ще бъде принуден да ги изгори за да не се разпространява пандемията.

21.12.2020Баба Коледа е бясна, че мъжът и не е на работа и и се пречка вкъщи. Пие антидепресанти и по цял ден чете новините със сводките. Когато не чете го кълне, че не ходи с маска. Дава Снежанка за пример и твърди, че от малко носене на маска нищо няма да му стане.  Поръчала ме е една кутия по интернет.

23.12.2020Дядо Коледа се мъчи да спаси бизнеса си като започне да разнася пици по домовете. Не му се получава защото ХХХL пицата не влиза през комина и трябва да я свие като такос. 

24.12.2020Всички са съкратени. Джуджетата обмислят спасителен план, в който да се преквалифицират във Великденски зайци заради слуховете, че положението напролет ще е по-леко.

25.12.2020Снежанка не излиза от фейсбук. Редува нервни пристъпи с епизоди на пълна апатия. Заключила се е в стаята си и не излиза. Обмисля да си поръча скафандър по интернет.


26.12.2020Баба Коледа получава пратката с маските, но нещо се е объркало и вместо маски в кутията има три чифта еротично бельо. След като не може да влезе в жартиерите раздава бельото под формата на помощи на елфите.  Дядо Коледа започва да пие. В крайна сметка това помага и той успява да забрави за пандемията, животът, работата си и дори за Коледа. 

Иначе всичко е наред.  Малките деца по света си стоят вкъщи и подивяват. Родителите им също.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.