Къде са и как живеят братя Ганеви?

https://crimes.bg/analizi/kade-sa-i-kak-zhiveyat-bratya-ganevi/42646 Crimes.bg
Къде са и как живеят братя Ганеви?

Димитър и Милен Ганеви, съдружниците на Васил Божков в "Национална лотария", продължават да живеят в къщите си в столичния квартал "Драгалевци". Това научихме от свои източници. 

Твърденията, че следите на Димитър се губят от последното му ходене в Турция с ПФК "Левски", явно не са верни.

Двамата братя, които е логично да отговарят пред правосъдието дали са давани подкупи и ако да - защо, живетя по същия начин, по който са живяли и преди държавата да потърси сметка на Васил Божков за укриването на над 500 млн. лв., с което ощетиха хазната. Те продължават да карат най-скъпите модели на "Mercedes" и  BMW. Освен това не са се лишили от услугите на охрана и прислужници.

Бизнесмените явно живеят необезпокоявани от прокуратурата и правосъдието. Интересното е как се случва това при запорирани сметки и то в България, а не в Белград или Дубай.

Припомняме, че Братя Ганеви държат 44% от собствеността на "Национална лотария” чрез фирмата си "ЛотоБГ". Обвиненият пък в 18 престъпления Васил Божков пък избяга в Дубай.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.