ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ДИМИТЪР ГАНЕВ Е В НЕИЗВЕСТНОСТ

https://crimes.bg/analizi/izpalnitelniyat-direktor-na-nacionalnata-lotariya-dimitar-ganev-e-v-neizvestnost/42629 Crimes.bg
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ДИМИТЪР ГАНЕВ Е В НЕИЗВЕСТНОСТ

Шефът на ”Националната лотария” изчезна. Не вдига телефона си

Изпълнителният шеф на ”Националната томбола ” Димитър Ганев е в неопределеност. Той не дава отговор на телефона си и не се знае къде е.Предполага се, че Ганев е избягъл от Турция, където беше за последно. Той отиде в южната ни съседка на лагер с ФК " Левски " преди дни, където изгледа контролата с " Пюник " в Анталия.Димитър Ганев е един от обвинените по отношение на следствието на прокуратурата против Васил Божков по отношение на колосалните неизплатени налози към страната от " Национална томбола " за предходните пет години.Като началник на " Националната томбола " той е и директно виновен за подаването на нечетливи годишни доклади години наред за укриване да действителните финансови параметри на компанията.. Именно по тази причина и той най-вероятно се е укрил. Вчера е бил арестуван брат му - Милен Ганев.Димитър Ганев, дружно с по-големия си брат Милен, държат 44% от собствеността на „ Национална лотария” посредством компанията си „ ЛотоБГ”. 51% от бизнеса държи господин Васил Божков, а 5% е делът на господин Георги Попов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.