Изненадваща развръзка на случая с премръзналия дядо край Варна

https://crimes.bg/analizi/iznenadvashta-razvrazka-na-sluchaya-s-premraznaliya-dyado-kray-varna/40530 Crimes.bg
Изненадваща развръзка на случая с премръзналия дядо край Варна

 

От коментарите става ясно, че възрастният мъж е прибран от роднините си

През вчерашния ден страната ни бе разтърсена от мистериозна случка с премръзнал дядо, с много пари, открит край Варна.

 

Припомняме, че възрастният мъж бе открит в местността „Ментеше“ край Варна от Димитър Лозанов.

 

Младият мъж публикува снимка на стареца в социалните мрежи с призив да стигне до неговото семейство. 90-годишният старец не е могъл да обясни къде живее.Търсейки негови документи, Лозанов открива портфейл с 1400 лева, след което се обажда в полицията.

„Току-що го намерих измръзнал в местността „Ментеше“. Не може да говори разбираемо. Каза, че живее до комина, но не може да ми обясни, а по лична карта е на друг адрес. Ако го познае някой оставям го в 3-то РПУ! Казва се Недялко Георгиев Хаджиларски роден 1931 г.“, написа вчера Димитър в личния си Фейсбук профил.Достойната му постъпка предизвика вълна от положителни реакции и адмирации към младия мъж в социалните мрежи.

 

„Закарах го в 3-то РПУ лично ги преброих пред полицаите. На сигурно място е. Снимах и парите да дам пример на хората, че не всичко е пари. Аз имах 70 лева в джоба си и пак не си позволих изкушението! 

Надявам се роднините му да вземат отношение относно разполагането му с парите!“, допълни Лозанов в един от коментарите под поста му.

 

Още в съботния ден органите на реда започнаха да издирват близките на изгубения мъж, най-вероятно страдащ от деменция.

Според част от коментарите във Фейсбук възрастният мъж вече е прибран от роднините си.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.