Истината от Кирил Добрев: Ето защо БСП претърпя пълно фиаско!

https://crimes.bg/analizi/istinata-ot-kiril-dobrev-eto-zashto-bsp-pretarpya-palno-fiasko/41089 Crimes.bg
Истината от Кирил Добрев: Ето защо БСП претърпя пълно фиаско!

Кирил Добрев разкри своята гледна точка!

Ето какво каза Кирил Добрев на заседание на БСП на 17.04.2021 г.:

Уважаеми другарки и другари,

Както виждате аз не се изказах по кампанията, защото имаше много изказвания и то съдържателни, а на другаря Свиленски лично ще му кажа според мен къде се сбърка.

Моето изказване ще бъде по бюджета, който ни е представен. Бюджетът на Позитано и изпълнението му е буквална снимка на бюджета на държавата. Ние от сутрин до вечер правилно критикуваме Борисов за начина, по който харчи парите на държавата. Ако погледнете бюджета на НС, обаче, ще видите, че ние го харчим по абсолютно същия начин, без абсолютно никаква санкция. Ще дам само два примера. Бюджетът на телевизията от 500 хиляди лева, става 1 милион лева. Фондация „ДУМА“ от 2 хиляди лева – на 20 хиляди. Сигурно има и други неща. Хубаво е членовете на НС да знаят следното: задълженията на БСП към банкови институции са 1 772 млн. лева. Други задължения, в които влизат и осигуровки – 519 хиляди лева.

Задължения към доставчици – 200 412 лв. На прага сме на спряна субсидия. Добре е да го знаем и това. Няма да коментирам задълженията на БСТВ, защото те минават през фондацията и там са на друг „касов апарат“.

Казвам всичко това, защото може би затова не ни избраха хората. Защото в нас виждат едно по-лошо копие на това, което управляваше до момента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.