Христо Терзийски с първи думи за "Черния джип" на протестите!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-s-parvi-dumi-za-cherniya-dzhip-na-protestite/39183 Crimes.bg
Христо Терзийски с първи думи за "Черния джип" на протестите!

Христо Терзийски взе отношение по темата с инцидента на протестите, станал известен като случая "Черния джип"!

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски ще работи за спазване на правилата и закона от всички протестиращи, за да не се пречи на останалата част от населението, както се случи на Орлов мост снощи.

„Човекът вчера не е предполагал, че има запушено кръстовище. Нека тези, които протестират, да спазват правилата и на останалите граждани на столицата“, каза Терзийски.


„Когато се правят протести, много пъти протестиращите нарушават правата на останалите граждани и ние се опитваме да въведем ред и да въведем мерки, с които да не нарушаваме нормалния живот в града“, допълни министърът.

Той разкри, че не се е колебаел да приеме поста и че познава добре своя предщественик Младен Маринов. Последният повече няма да бъде част от МВР, каквато ще бъде съдбата и на Терзийски след края на мандата му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.