Гонка във Великотърновско завърши с кървав екшън

https://crimes.bg/analizi/gonka-vav-velikotarnovsko-zavarshi-s-karvav-ekshan/42817 Crimes.bg
Гонка във Великотърновско завърши с кървав екшън

Гонка във Великотърновско завърши с кървав екшън

Преследване между коли във Великотърновско завърши с див екшън. Това съобщават от полицията. Сигналът е подаден от 35-годишен мъж. Той е съобщил, че му е нанесен побой от водач на друг автомобил, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф".

Тридесет минути по-рано съща вечер водачите на автомобили "Фолксваген" и кола "Форд" са нарушили обществения ред.

По маршрут от село Капиново до Велико Търново те са преследвали друг автомобил. По време на гонката са превключвали с фарове от къси на дълги светлини. Участниците в екшъна са се движили с превозните средства по средата на пътното платно и без видима причина са навлизали в лентата за насрещно движение, като по този начин са застрашили живота и сигурността и на други участници в пътното движение.

Фордът, който е бил управляван от жена, спира на ул. “Христо Ботев” във Велико Търново.

Пострадалият пътник е жител на котленско село и е с няколко присъди. След слизането си от автомобила той започнал да отправя обидни думи към водача на "Фолксваген"-а - младеж на 19 години.

Между двамата е последвала физическа саморазправа като по-възрастния е с рана на веждата.

Неговата проба за алкохол е отчела 2,27 промила. Образувано е досъдебно производство по случая, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.