Ето какво разкри пред съда Георги Иванов, който избяга от катастрофата с Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-razkri-pred-sada-georgi-ivanov-koyto-izbyaga-ot-katastrofata-s-milen-cvetkov/40940 Crimes.bg
Ето какво разкри пред съда Георги Иванов, който избяга от катастрофата с Милен Цветков

Ето какво разкри пред съда Георги Иванов, който избяга от катастрофата с Милен Цветков

Ясна е присъдата на Георги Иванов, който избяга от катастрофата с Милен Цветков.

Пред съда синът на дългогодишния депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов заяви, че се страхувал от реакцията на баща си, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флаш нюлс.

Негов приятел, който му помогнал да избяга от мястото на инцидента, също даде показания пред съда.

Той разказа, че двамата се чули по телефона и е трябвало да се видят. Тогава Георги му обяснил, че е станало нещо и ако може да го вземе, но не споделил с него повече подробности.

Двамата са си уговорили среща на километър от мястото на катастрофата, в която загина журналистът Милен Цветков.

 Георги Иванов бил в шок след катастрофата, това сподели неговия приятел пред съда.

Той го взел с такси и го оставил близо до НДК, където Георги бил отседнал.

Иванов учи в Италия и в момента не може да се върне заради карантинните мерки. Според адвокат Константин Симеонов, показанията му са много важни:

„Той е човекът, който е седял на предната дясна седалка. Вие виждате колко много противоречия има в показанията на свидетелите - кой откъде е слизал.

Това не е, защото някой се опитва да лъже, а защото в такава ситуация хората възприемат събитията по съвсем различен начин. Единият ги вижда по един начин, другият - по друг“.

Делото продължи и с разпит на други свидетели. Но между техните думи и тези на Кристиан Николов има сериозни разминавания относно това дали той е оказал помощ на Милен Цветков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.