Ето как са се заразили болните от коронавирус у нас

https://crimes.bg/analizi/eto-kak-sa-se-zarazili-bolnite-ot-koronavirus-u-nas/38505 Crimes.bg
Ето как са се заразили болните от коронавирус у нас

В ситуация с риск от зараза с коронавирус хората трябва да демонстрират по-високо самосъзнание и да осъзнават, че пазят всички околни. Това подчерта пред bTV общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова.




Източник:




2020-03-08 10:44:00


Анализи


5

Прочетено: 570654

Кратка връзка








В ситуация с риск от зараза с коронавирус хората трябва да демонстрират по-високо самосъзнание и да осъзнават, че пазят всички околни. Това подчерта пред bTV  общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова.

 

"Тези двама души, които са се заразили и за които няма информация, че са пътували, те са били с някой, който им е донесъл инфекцията. Това са хора, които не са спазили карантинния период и не са останали 14 дни вкъщи под наблюдение“, категорична беше тя.  

Д-р Николова напомни, че по предписание на кризисния щаб пациентите със съмнения за COVID-19 не трябва да ходят в кабинетите на личните си лекари. Извънредно: Коронавирусът вече е в България! "Не е необходима паника, с нищо няма да помогне. Напротив, страхът винаги нарушава трезвата преценка", категорична беше тя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.