Екшън с тийнейджъри в столичен мол

https://crimes.bg/analizi/ekshan-s-tiyneydzhari-v-stolichen-mol/42795 Crimes.bg
Екшън с тийнейджъри в столичен мол

Екшън с тийнейджъри в столичен мол

 

Поредният случай на агресия между ученици потресе обществото. Полицията вече работи по случая. Екшънът се разигра в столичен мол, а кадрите са публикувани в социалните мрежи. От тях ясно се вижда как две момичета се бият. Случката се разиграва на тераса на мола и е от събота вечерта. Участниците в мелето, както и тези, които ги гледат, са на възраст между 13 и 17 години.

 

СДВР се самосезира след изтичането на кадрите в интернет пространството.

 

От столичния мол също излязоха с позиция по случая. От ръководството на търговския център заявиха, че осъждат остро всяка проява на агресия. Служителите споделят, че конфликтът между тийнейджърките е възникнала внезапно. Около 3-4 минути са били необходими на охранителите да прекратят спречкването.

 

Конфликтът между участничките в побоя е свързан с момче, по непотвърдена засега информация. Продължава работата по случая, пише БЛИЦ, позовавайки се на Нова телевизия.

 

Още една институция се е самосезирала след появата на кадрите - Държавната агенция за закрила на детето.

 

Председателят на агенцията д-р Елеонора Лилова призова всички медии, които отразяват случая, да не показват лицата на децата от клипа, защото това може да е сериозен удар по психиката на всички подрастващи, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.