Екшън край Враца!

https://crimes.bg/analizi/ekshan-kray-vraca/38444 Crimes.bg
Екшън край Враца!

Жената е била с 1.85 промила алкохол в кръвта

Поредният екшън се е разиграл край Враца.

 

От местната полиция съобщават, че жена в нетрезво състояние е седнала зад волана на автомобил. В последствие пияната жена се удря в паркиран автомобил в град Оряхово.

 

Случката се е разиграла в 23.13 ч. на 31 октомври 2019 г. лекият автомобил, марка „Дайхатсу“, управляван от 54-годишна жена от Плевен, удря паркиран лек автомобил при движение на заден ход. Взетата проба за алкохол на шофьорката на „Дайхатсу“-то, е положителна – 1.85 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Междувременно стана ясно, че мъж е издъхнал при пътен инцидент край ловешкото село Българене.

Информацията бе съобщена от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

 

Инцидентът е станал тази сутрин около 11,20 часа. Шофьор на лек автомобил "БМВ" е загубил контрол върху управлението, напуснал е пътното платно и е самокатастрофирал. В резултат на инцидента е починал 47-годишен пътник в автомобила.

 

От полицията посочиха още, че от началото на деня в областта са станали около десет пътнотранспортни произшествия. Това далеч не е първата катастрофа със загинал за днес.

 

20-годишно момиче изгоря живо, след като колата й се запали след удар в дърво край Сливен. Същевременно мъж на 61 години загина, след като направи рискован обратен завой на изхода на Перник.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.