Черен Великден! Ново самоубийство заради извънредното положение (Майка на три деца скочи от покрива на блока си в Бургас)

https://crimes.bg/analizi/cheren-velikden-novo-samoubiystvo-zaradi-izvanrednoto-polozhenie-mayka-na-tri-deca-skochi-ot-pokriva-na-bloka-si-v-burgas/38696 Crimes.bg
Черен Великден! Ново самоубийство заради извънредното положение (Майка на три деца скочи от покрива на блока си в Бургас)

Мъртва жена лежи пред блок 193 в ж.к. „Славейков“ в Бургас, пише „Флагман“. По неофициална информация вероятно става въпрос за самоубийство след скок от покрива на жилищната страда. Малко след 16 ч. на място има полиция и линейка. Тялото на жената е покрито.
Източник:
2020-04-19 17:39:00


Анализи


0

Прочетено: 59850

Кратка връзка
Мъртва жена лежи пред блок 193 в ж.к. „Славейков“ в Бургас, пише „Флагман“. По неофициална информация вероятно става въпрос за самоубийство след скок от покрива на жилищната страда. Малко след 16 ч. на място има полиция и линейка. Тялото на жената е покрито.По информация на "Флагман", тя е 41-годишна, родена е в ЮАР, но е женена за българин. Семейството е с три деца – на 3, на 6 и на 8 години. Съседи коментират, че самоубийството може да е резултат от тежка психоза заради продължителната социална изолация, свързана с мерките срещу COVID-19. Както вече съобщихме, по-рано днес стана ясно, че 61-годишен мъж от врачанското село Чирен е сложил край на живота си на Велика събота. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.