Брокерка-милионерка хвърля боб за баща на бебето си

https://crimes.bg/analizi/brokerka-milionerka-hvarlya-bob-za-bashta-na-bebeto-si/40502 Crimes.bg
Брокерка-милионерка хвърля боб за баща на бебето си

Скандалната дама гласи сватба май с брата на детето

Изключително забавен скандален случай се вихри сред инвестиционна общност в столицата. Известната брокерка-милионерка Бистра Мощева се е сгодила за свой колега и чака да чуе „Менделсон”, но се съмнява дали той е бащата на детето, което носи.

Секси спекулантката се захваща с инвестиционно посредничество абсолютно от нулата преди няколко години. Изящната й външна релефност не кореспондира с мозъчната нагънатост, но тя за много кратко време успява да изтреби до крак преобладаващо мъжкото самообладание в тази сфера. От това време е двустишието, измислено от неин колега, един от рядкото на които тя може би не е обърнала внимание: „Нищо че съм гола, боса – добра стока носа”.  Това се превръща в нещо като запазено лого за сексуалната терминаторка. Нищо, че нерезите около нея не одобряват семантиката му.

А тя е точно такава – за кратко време става близка до сърцата (и не само) на няколко свои колеги и началници до степен да разбие на пух и прах екипната работа в компанията. От под юргана квалификация и компетентност не се трупа, но дамата успява с помощта на мачовската подкрепа да дръпне силно напред. Нейни колеги твърдят, че за няколко години тя успява да натрупа първия си милион от комисионни по сделки. Честно или нечестно – друг въпрос.

Разпарцаливеният екип обаче успява да си събере акъла и да се раздели с нея. Защото чисто финансово Бисето е започнала да се изплаща, но фирмата е заплашена от еректилна имплозия.

По-късно обаче отношенията и в емоционалната сфера на Бистра се избистрят и тя предизвиква купидонските стрели на колегата си Антонио Николов. Върви ускорен процес на монотеистична обвързаност на Антонио, въпреки че отвсякъде дочува подхвърляния за интимните подвизи на партньорката си.

До момента, в който Бистра забременява и започва трескаво да търси в навалицата баща за детето си. Антонио е готов като заредена пушка. Бързо поднася годежен пръстен и засвидетелства на секс тигрицата доживотна вярност и любов.

Нея обаче я гложди нещо. В продължителната сексуална суматоха е обърнала интимно внимание и на бащата на годеника си. Май някакви съдбоносни дати съвпадат, замисля се тя. Ами ако се ожени за брата на бъдещото си дете, което има за баща бащата на годеника си? Лекарите от клиника Щерев обещали да пазят тайната от тестовете.

В момента дамата е отчаяна и приема съвети от най-близките си прителки, които са еднакво безполезни.

И май ще чака развръзка такава, каквато й предложи Нейно Величество Съдбата.


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.