Братята Ганеви - директори на лотарията, също препитвани за Божков

https://crimes.bg/analizi/bratyata-ganevi-direktori-na-lotariyata-sashto-prepitvani-za-bozhkov/42631 Crimes.bg
Братята Ганеви - директори на лотарията, също препитвани за Божков

Директорите на "Национална лотария" Милен Ганев и брат му Димитър не са в неизвестност, а са сред първите, препитани от полицията, покрай задочното привличане към наказателна отговорност на мажоритарния собственик на "Нове холдинг" Васил Божков.

Първоначално е бил задържан Милен Ганев, който е престоял близо денонощие в полицията. Но след като е дал показания, е бил освободен. Няколко часа с органите на реда е прекарал и другият силен човек в "Национална лотария" Димитър Ганев. Младият мъж посети "Левски" по време на подготвителния им лагер в Турция, но на връщане в нашата родина е бил прихванат от органите на реда и отведен за показания.

Публичната информациябеше, че Ганев е в неизвестност. Тиражираните материали се позоваваха на аргумента, че мобилният му телефон е изключен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.