Алексей Петров: "Станимир Флоров знае къде е Лара"

https://crimes.bg/analizi/aleksey-petrov-stanimir-florov-znae-kade-e-lara/34665 Crimes.bg
Алексей Петров: "Станимир Флоров знае къде е Лара"

Според Алексей Петров – Трактора, отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо – Лара Банева е гаранция, че министър Цветан Цветанов ще се върне на власт. 

 

По думите му, той има подобна информация, защото Евелин Банев е бил заедно с него в килия. Петров твърди, че шефът на ГДБОП – Станимир Флоров, знае кой е отвлякъл детето и къде е то и би се подложил на детектора на лъжата заедно с него, за да се установи дали казва истината.

 

Петров отрече информацията, че отвличането е направено с цел Брендо да не разкаже в Милано за каналите за наркотрафик и каза, че Банев се е заканвал, че ще съобщи пред съда „с какво са се занимавали Цветанов, Станимир Флоров и Киро Кирилов-Японеца“.

 

Днешното дело срещу Алексей Петров беше отложено заради починал роднина на съдебен заседател. Трактора е обвинен в участие в организирана престъпна група, която е извличала облаги чрез заплахи и сила. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.