Шок: България с черен рекорд днес!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/shok-balgariya-s-cheren-rekord-dnes/39760 Crimes.bg
Шок: България с черен рекорд днес!

България с черен рекорд за коронавируса днес!

 

Пореден ден осъмваме не с тревожни, а буквално със страшни новини за ситуацията с коронавируса у нас. Нещата ескалираха до степен, в която само мерките могат да ни помогнат да съхраним здравето си и това на близките си хора. Спазвайте ги стриктно!

 

Най-големите страховити рекорди за Ковид-19 белязаха страната ни днес. Новите случаи са стряскащите 1 472, при това от направени само 8 738 PCR теста. Това означава 16.8%.

 

14 689 са вече активните случаи у нас като в болници за лечение са настанени 1 732 души. 107 от тях са в интензивни отделения.

 

За последните 24 часа имаме и най-голям брой починали, които са цели 29 души. Здравният министър проф. Костадин Ангелов оповести, че сред тях има и трима по-млади хора.

 

Това са мъж на 50 години със сърдечно заболяване, мъж на 40 години, за който няма информация за придружаващи заболявания, както и жена на 46 със сърдечно заболяване.

 

 

Отново най-много новозаразени има в столицата - 483, в Пловдив са 147 и в Бургас 59. Единствено в област Видин няма регистрирани нови случаи. 184 души са излекувани от заразата вчера.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.