Мутри на Слави Трифонов „респектирали“ отцепницата Христинка Иванова

https://crimes.bg/vodeshha-tema/mutri-na-slavi-trifonov-respektirali-otcepnicata-hristinka-ivanova/28486 Crimes.bg
Мутри на Слави Трифонов „респектирали“ отцепницата Христинка Иванова

Народната представителка от ИТН Христинка Иванова, превърнала се в едно от най-характерните лица на разцеплението на партията на Слави Трифонов, е била буквално завлечена със сила от кафене пред ведомственото си жилище в столицата от охранителите на Дългия непосредствено преди пресконференцията на Радостин Василев и другите 5-ма отцепници.


[caption id="attachment_65225" align="alignnone" width="300"]Депутатката Христинка е на силни успокоителни Депутатката Христинка е на силни успокоителни[/caption]


49-годишната дама от Долна Митрополия бе „острието“ на извънредната пресконференция на ИТН, дадена от Тошко Йорданов и компания веднага след скандалната пресконференция на отцепника Радостин.


Христинка била „респектирана“ от гавазите на Трифонов и буквално натъпкана в джип и откарана при Тошко Йорданов и депутата Балабанов от ИТН. Те заплашили депутатката, че ако иде при отцепниците, не я очаква добро бъдеще. Те я накарали и да запише въпросния разговор с Радостин Василев, който бе пуснат на брифинга на ИТН. На записа бившият министър на спорта убеждава Христинка да мине в редиците на отцепниците.


Акцията с бодигардовете на Дългия явно има частичен успех за „Има такъв народ“. Те, заедно с ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН успяха са свалят председателя на парламента Никола Минчев.


До този момент, дни след скандала Христинка Иванова не е обелила и дума пред медиите. Източници на изданието твърдят, че злополучната депутатка от няколко дни е на силни успокоителни.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.