АЛО, РАШКОВ! Откачалки като тази ли ни пазят от убийци като Семерджиев? Вижте полицайката Симона с белезници като типична мутреса (СНИМКИ/ВИДЕО)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/alo-rashkov-otkachalki-kato-tazi-li-ni-pazyat-ot-ubiyci-kato-semerdzhiev-vizhte-policaykata-simona-s-beleznici-kato-tipichna-mutresa-snimkivideo/28372 Crimes.bg
АЛО, РАШКОВ! Откачалки като тази ли ни пазят от убийци като Семерджиев? Вижте полицайката Симона с белезници като типична мутреса (СНИМКИ/ВИДЕО)

Скандалната полицайка от столичното Първо РПУ, замесена в катастрофата на бул. "Черни връх", при която Георги Семерджиев уби две жени, е демонстрирала не по-различно поведение от изживяващия се като мутра бивш футболист на „Левски“.


Покрай приятелството си, дали интимно или не (в случая не е от значение), полицейски сержант Симона Радева се е изживявала като типичната мутреса в случаите, когато работната й униформа не я е задължавала в обратното.
Доказателствата за това вече се появиха в социалните мрежи, въпреки че самата Радева направи опит да отреже достъпа на голяма част от информацията в личния си профил във Фейсбук. Но в паниката си пропусна да заличи и видеа, никак неподходящи за служител в системата на МВР.


Из провокатични клипчета, качени на платформата Тик-ток, помагачката на Семерджиев размахва служебните си полицейски белезници под звуците или на мазна чалга, или на гнусни рап парчета. И припомня мутренските времена, припявайки "Ало, добър вечер, шефа се обажда. Събери борците, че един досажда".


Визията на сержант Радева пък е под всякаква критика. С основание Мрежата гърми от въпроси дали МВР на Рашков не се превръща в публичен дом, предвид напомпаните джуки и пиърсинг на езика на скандалната полицайка.


С такива полицайки, бандити не ни трябват, както се казва. Но, каквато държавата, такава и полицията и всичко. Жалко за двете убити момичета от татуирания джигит, на когото въпросната "полицайка" помогна да се укрие!", "По принцип нямам нищо против проститутките ама ако работят в МВР не е добре", коментират вулгарната визия на сержант Радева в социалните мрежи.


И поставят под съмнение по какъв начин полицаи като Симона Радева биват допускани до МВР и колко ефективни са т.нар. психотестове, задължителни за постъпване на постъпване в системата?!

Източник: pik.bgКоментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.