Най-глупавите престъпления в САЩ. Част 2

https://crimes.bg/po-sveta/nay-glupavite-prestapleniya-v-sasht-chast-2/37211 Crimes.bg
Най-глупавите престъпления в САЩ. Част 2

61-годишната Джуди Уайбъл очевидно е разполагала с много, много грешен номер. Тя звъняла няколко пъти на местен полицай с оферти за забранени медикаменти. В началото полицаят си помислил, че някой си прави шега. След като започнал да не й вдига, тя го бомбардирала със смс-и. Тогава той си уговорил среща с нея и я арестували с 30 таблетки обезболяващи (които се продават само с рецепта) и марихуана.

Шест души от Портланд, Орегон, бяха арестувани, а полицията намери малка лаборатория за наркотици в дома им. Полицаите ги открили след множество оплаквания от съседи, които твърдят, че в дома им не само се продават наркотици, но и са им раздавали флайъри с надпис „Тук се продава хероин“.

38-годишният Дъглас Мартин от Ривърсайд бил арестуван, след като написал във Facebook статуса си, че държи жена от корейски произход за заложница. Полицаите отишли да обискират дома му и не намерили корейка, но попаднали на марихуана и хероин. Мартин е син на един от най-известните прокурори в града.

28-годишната Ерин Холдсуърт от Охайо карала с 204 км/час, при разрешена скорост 100 км/час. След като зад нея тръгнала полицейска кола и я приканили да спре, тя не се подчинила, а започнала гонка с полицията. След 11 км тя е принудена да спре, излиза от колата във видимо нетрезво състояние, опитва се да нанесе щети на полицейския автомобил и оказва съпротива при арест. Полицейското видео е разпространено в интернет, а най-интересното е, че през цялото време Ерин е облечена само по... прашки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.