Скандал! Симона Радева получавала крупна сума, за да прикрива Семерджиев. Ето каква е тя

https://crimes.bg/kriminalno/skandal-simona-radeva-poluchavala-krupna-suma-za-da-prikriva-semerdzhiev-eto-kakva-e-tya/28358 Crimes.bg
Скандал! Симона Радева получавала крупна сума, за да прикрива Семерджиев. Ето каква е тя

Лъсна сумата, която е получавала скандалната полицайка Симона Радева, за да прикрива Георги Семерджиев, който причини смъртоносно меле в София преди броени дни.


Оказва се, че Симона Радева е прибирала по два бона на месец от Георги Семерджиев, отбелязва Нова тв.


Според неофициално потвърдена до момента информация, образуваното дисциплинарно производство е заради качените в мрежата клипове с нейно участие. На някои от тях тя размахва белезници. Не липсват и скандални снимки с полицейската стоп палка. Служителката може да обжалва наложеното й наказание по административен ред.




Често пъти, когато Семерджиев бил спиран за проверка, Симона се возела в автомобила му и показвала служебна карта.

Преди няколко часа стана ясно, че скандалната полицайка е отстранена от длъжност за два месеца заради нарушенията на Етичния полицейски кодекс.


Пред Нова тв източници от разследването разкриват, че служители на IV РПУ са използвали автомивката на двойния убиец като в замяна той получавал информация къде са разположени постовете на пътните полицаи. Пеели му и за предстоящите проверки за разпространение на наркотици.


Радева и двама нейни колеги от IV РПУ, били уловени от видеокамерите носейки стълба. Именно с нейна помощ двойният убиец успя да влезе в апартамента си няколко минути, след като причини жестоката катастрофа.

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.