Прокурор с брутални разкрития за дрогирания шофьор пред КАТ-Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/prokuror-s-brutalni-razkritiya-za-drogiraniya-shofyor-pred-kat-plovdiv/28183 Crimes.bg
Прокурор с брутални разкрития за дрогирания шофьор пред КАТ-Пловдив

Зам.-районният прокурор Атанас Илиев, който е и наблюдаващ прокурор по делото, направи брутални разкрития за дрогирания шофьор пред КАТ-Пловдив.


Той издаде, че 49-годишният шофьор, който разигра истински холивудски екшън пред пловдивския КАТ заплашвал, че ще сложи край на живота си, отбелязва „Марица“.




От думите на прокурора стана ясно, че предстои да бъде поискано постоянно задържане на джигита в ареста.

Към момента е задържан за 24 часа като предстои мярката да бъде удължена до 72 часа.


Гл. инсп. Йордан Милушев, който е и шеф на КАТ-Пловдив разкри, че въпросният шофьор от вчерашния екшън е абсолютен рекордьор по глоби.

Бърза справка в системата сочи, че има повече от 100 фишове и актове за 21 години.


Нарушенията са извършени на територията на цялата страна. Освен това прави впечатление, че често пъти сменял постоянния си адрес, като последния му такъв е в Града под тепетата.

При вчерашното му посещение в КАТ е трябвало да направи пререгистрация на автомобила, тъй като заради шофиране в нетрезво състояние, регистрационните номера на автомобила му, са били свалени на 1 януари.


Служителката, която го обслужила на гишето забелязала, че мъжът няма шофьорска книжка и освен това се държи неадекватно. Заради това сигнализирала на колегите си, след което последвал екшънът.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.