Как шеф Андре Токев получил първата си условна присъда?

https://crimes.bg/kriminalno/kak-shef-andre-tokev-poluchil-parvata-si-uslovna-prisada/28428 Crimes.bg
Как шеф Андре Токев получил първата си условна присъда?

За това как е получил първата си условна разказва в интервю за в. „Уикенд“ съпругата на шеф Андре Токев – Мария.


„Тогава имахме три ресторанта – във Варна, Приморско и София.. Снимаше и предаването „Ловци на храна“. Трябваше да тръгне от Варна за Бургас и е заспал на пътя. Отново причина за това бе недоспиването и многото часове работа. Концентрацията на алкохол бе малка – Андре беше пил само бира. Качил се е на колата, без да прецени преумората си. После дори нямаше спомени как е заспал зад волана в автомобила. Сам е позвънил на полицията“ – разказва съпругата на Андре Токев.




„Адвокатът го посъветвал да се съгласи на условна присъда и мъжът ми го е послушал. Глобата беше много малка. Можело е да има пробация, но Андре не е очаквал подобно нещо да му се случи отново. Лоша шега му изигра това, че не е преценил какво подписва. Има хора с няколко провинения, които все намират вратичка и не се съгласяват на условна присъда. Ако съпругът ми не си беше сложил подписа с лека ръка, при второто му нарушение щяха просто да му вземат шофьорската книжка, а нямаше да бъде осъден на 7 месеца в затворническо общежитие“ – разказва жената на Андре Токев – Мария.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.