Ексклузивно! Задържаха убиеца на двете момичета в София

https://crimes.bg/kriminalno/ekskluzivno-zadarzhaha-ubieca-na-dvete-momicheta-v-sofiya/28390 Crimes.bg
Ексклузивно! Задържаха убиеца на двете момичета в София

Преди броени минути е бил задържан убиецът на двете момичета от кървавото меле в София – Георги Семерджиев.

Органите на реда са го задържали в апартамент в столичния квартал „Лозенец“

Копеленцето, което уби две невинни момичета имал лична маса в р-т "Капитан Кук", бил партньор в автомивката срещу Японския
Рецидивистът, обявен за национално издирване има пребогато досие за употреба и търговия с наркотици, безбройни ПТП-та, измами и насилие над жени, сочи кратка справка в архивите на МВР. Набеденото футболистче друсало хитовата дрога "кристал мет", която фармацефти определят като метална форма на метаамфетамина. Предлага се под формата на фин прах, напомнящ парчета лед или фрагменти от стъкло, поради което сред потребителите е познат като „лед“, „кристал“, „стъкло“ или „кварц“.


Георги Семерджиев използвал дрогата като "десерт" след баровските си вечери в ресторанта на бившия Японски хотел и обилно черпел с нея дамите от "леката кавалерия", които красяли масата му. Говорим за оборотни манекенки, певици и компаньонки вип ескорт. С поне две от тях се качвал в специално нает апартамент в х-л "Маринела" и там под въздействие на опиятите подлагал жените на брутални, нечовешки мъчения. Вместо да получат лесни пари, жертвите били връзвани, пребивани с юмруци, горени с цигари и изнасилвани с различни предмети. Много от тях губели съзнание, но това само ожесточавало изверга, който проявявал целия си садизъм върху тях. Накрая завличал бездиханните им тела в банята и ги поливал с ледена вода докато се свестят. Хвърлял им няколко банкноти и ги гонел без да му мигне окото.


Няколко момичета се престрашили да подадат сигнал, но оплакванията им били смачквани в коша, тъй като Семерджиев се ползвал с протекциите на ключови ченгета от МВР. С тях се имал по линия на сводничеството и наркоразпространението, т.к униформените били на заплата при личните му дилъри на дрога и женска плът.

Друг пикантен слух свързва футболиста-убиец с ключов политик от новото мнозинство, с когото били ортаци в знакова автомивка в най-баровската част на кв. "Лозенец".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.