Мистериозен труп на пътя озадачи полицията

https://crimes.bg/inczidenti/misteriozen-trup-na-patya-ozadachi-policiyata/27848 Crimes.bg
Мистериозен труп на пътя озадачи полицията

Полицията изяснява самоличността на мистериозен труп, открит на пътя.


Става въпрос за пешеходец, който е изгубил живота си при катастрофа на главния път Русе-Велико Търново, отбелязват от Министерството на вътрешните работи. Инцидентът се е случил снощи около 18.30 ч.


При извършения от дежурната оперативна група оглед на мястото, е документирано, че лек автомобил „Шкода Октавия“ се е движил по пътя. 27-годишният водач, който управлявал возилото е румънски гражданин. Той блъска мъж, пресичащ пътното платно отляво надясно.


В резултат на удара, човекът е издъхнал на място. Все още не е изяснена самоличността на жертвата. На младия мъж са направени тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества. Резултатът и от двата теста е отрицателен.


Причините, довели до пътнотранспортното произшествие са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.


По-рано днес стана ясно, че във Велико Търново кола се е врязала в спирка на градския транспорт. Като по чудо няма пострадали поради факта, че инцидентът се е случил около полунощ и спирката не е била пълна с хора.


Шофьорът на автомобила – 20-годишен младеж обаче е пострадал сериозно и е откаран по спешност в лечебното заведение в града. Резултатите от направените тестове за алкохол и наркотици, са отрицателни. Тепърва ще се изяснява причината за сблъсъка.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.