Разтърсващи разкритията за убийството на жената, чийто труп бе открит в сак в столицата

https://crimes.bg/analizi/raztarsvashti-razkritiyata-za-ubiystvoto-na-zhenata-chiyto-trup-be-otkrit-v-sak-v-stolicata/43139 Crimes.bg
Разтърсващи разкритията за убийството на жената, чийто труп бе открит в сак в столицата

 

За момента не се знае какво е провокирало такава агресия

 

Разкритията, направени от криминалистите по случая с убийството на жената, чийто труп бе открит в сак в столицата направо ще ви разтърсят из основи.

 

Заподозрян за извършването на тежкото престъпление е приятелят на жената. Той е бил арестуван още в понеделник, отбелязва ТрафикНюз.

 

Припомняме, че убитата жена е от финландски произход. Извършителят на жестокото престъпление също не е българин, той е френски гражданин. Мъжът е родом от Сенегал, отбелязва БНР, позовавайки се на свои източници, близки до разследването. Това, което се знае още за извършителя на убийството е, че е IT специалист.

 

Случаят до голяма степен е идентичен с този на убитата преди време Евгения Владимирова на 33 години. Припомняме, че тялото на жената бе разчленено и прибрано в куфар.

 

При сегашното убийство е действано по почти същия начин. Първоначално жената е била удушена и след това тялото й е прибрано в сак.

И IT специалистът по подобие на убиеца на Евгения прави опит да заблуди полицията. Двамата живеели на семейни начала с жертвата и той я обявил за издирване.

 

При посещението на дома им обаче криминалистите открили сака, скрит в гардероба, а в него било прибрано тялото на жената. Все още не е ясно какво е провокирало такава агресия.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.