Извергът от Галиче иска да остане в ареста, бои се от вендета (Аксел дори не си знае ЕГН-то)

https://crimes.bg/analizi/izvergat-ot-galiche-iska-da-ostane-v-aresta-boi-se-ot-vendeta-aksel-dori-ne-si-znae-egn-to/34224 Crimes.bg
Извергът от Галиче иска да остане в ареста, бои се от вендета (Аксел дори не си знае ЕГН-то)

Окръжният съд във Враца постанови най-тежката мярка „задържане под стража“ за Аксел Олеков, обвинен в умишлено убийство на 18-годишната Андрея Руменова от Галиче, предава Конкурент бг. Решението взе магистратът Иван Маринов, а от държавното обвинение бе представено от прокурор Красимир Невенов.




Източник:




2020-01-15 15:31:00


Анализи


0

Прочетено: 94626

Кратка връзка








Окръжният съд във Враца постанови най-тежката мярка „задържане под стража“ за Аксел Олеков, обвинен в умишлено убийство на 18-годишната Андрея Руменова от Галиче, предава Конкурент бг. Решението взе магистратът Иван Маринов, а от държавното обвинение бе представено от прокурор Красимир Невенов.17-годишният Аксел Олегов бе вкаран в съдебната зала окован, с белезници на ръцете и краката.Той бе представляван от служебния защитник адвокат Мария Георгиева, която също настоя клиентът й да бъде изпратен зад решетките, за да не ескалира общественото недоволство.По време на заседанието Олеков каза, че се разкайва и много съжалява за онова, което е извършил и също поиска да бъде оставен под стража.Освен, че обвиняемият за жестокото убийство няма образование се оказа, че дори не си знае ЕГН-то.Маринов обаче заяви, че съжалението на Аксел е фиктивно и формално, тъй като с проявите си е показал, че човешкият живот не представлява каквато и да е ценност. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.