Изрод! Аксел първо заколил и след това изнасилил Андрея (Полицаите потресени от зверството)

https://crimes.bg/analizi/izrod-aksel-parvo-zakolil-i-sled-tova-iznasilil-andreya-policaite-potreseni-ot-zverstvoto/34222 Crimes.bg
Изрод! Аксел първо заколил и след това изнасилил Андрея (Полицаите потресени от зверството)

Изплуваха шокиращи подробности за зверското убийство на Андрея от Галиче, които разкриват нечовешката психика на убиеца.

 

Оказва се, че момичето е било зловещо пребито, преди изродът да пререже гърлото й. След това тя е била изнасилена, пише ZovNews.

 

Източници на изданието в полицията разкриват, че предполагаемият извършител споделил, че предполага, че тя е била мъртва, когато я е изнасилил. Убиецът е влязъл през прозореца на мазето в къщата на Андрея.

 

Почукал е на вратата на антрето. Тогава тя е звъняла на братовчед си, но все пак му отворила. Вероятно са провели някакъв разговор с извършителя, след което той й се е нахвърлил.

 

Стана ясно кой е килърът на прелестната Андрея  Полицаите в Бяла Слатина са потресени от подробностите покрай случая. В Галиче също хората са шокирани и още не могат да повярват какво е станало. В същото време стана ясно, че Аксел Олеков, който направи самопризнания за жестокото убийство на Андрея от с. Галиче, е завършил само първи клас.

 

От 10 години не е ходил на училище, има и криминални прояви. Според местните е агресивен, тъй като участвал в побои, предава БНТ. "Моят внук не е рецедивист. Нищо не знам. Родителите му са в чужбина. Оставили са го при мен, аз го гледам", заяви дядото на Аксел Олег Красимиров.

 

От думите му стана ясно още, че Аксел живее в къщата на родителите си, но всеки ден ходи да обядва при него.  "Никакви отношения не е имал с Андрея. Смятаме, че е невинен, защото е нереално това, което говорят", каза още Олег.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.