Издирват 23 - годишната Вероника Здравкова

https://crimes.bg/analizi/izdirvat-23-godishnata-veronika-zdravkova/43306 Crimes.bg
Издирват 23 - годишната Вероника Здравкова

Младо момиче от Велико Търново е обявено за общодържавно издирване. 

Това съобщи Мариана Христова, говорител на Областната дирекция.

Момичето е видяно за последно на 28 февруари около 19.00 часа, когато е приключил работният ѝ ден. 

Последно е видяна в района на ЖП гарата в града. 

След това от нея няма вести.

Мобилният ѝ телефон е изключен, не се е прибрала вкъщи.

Мариана Христова уточни, че към момента не се знае нищо повече за местонахождението на момичето.

Тя добави и, че не може да даде повече информация за самоличността ѝ.

По данни на други медии момичето се казва Вероника Здравкова и е на 23 години.

То е било облечено с работната си униформа - бяла риза с червени ленти. Висока е 160 см, тежи около 45 килограма.

Семейството на Вероника е съобщило за изчезването ѝ в ОД МВР Велико Търново, е казала за Velikotarnovoutre нейната племенничка Антония Крумова.

Вероника е родом от Никопол, но живее, работи и учи в старата столица. Завършила е бакалавър "Публична администрация", в момента изучава магистратура "Управление на проекти" във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий". Нейни приятелки са споделили, че тя е отличничка и не е конфликтна личност.

Ако някой има информация на Вероника Здравкова, нека да позвъни на телефон 0878339637.

Полицията незабавно е предприела акция по издирването ѝ, но до момента момичето остава в неизвестност. От полицията призовават всички, които имат информация за местонахождението на Вероника Здравкова, да сигнализират също и на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР. Претърсват се коритото на река Янтра, районът на жп гарата, продължават да се разпитват нейни приятели и близки.

Бащата на изчезналата Вероника Здравкова - Трайчо Трайков, не спира да издирва момичето си и да плаче за него. На гарата във Велико Търново бащата изрази надеждата си, че чрез медиите Вероника ще се намери. "Надявам се чрез вас да се открие или, ако е някъде, да се смилят над нея", каза Трайков. 

Той обясни, че семейството ѝ знае, че тя е на работа до 19 часа и през това време телефонът ѝ е изключен. След това родителите, които живеят в Никопол, започнали да ѝ звънят, за да се чуят. Така станало и след 19 часа на 28 февруари. След 4 позвънявания, при които оператор казал, че абонатът не е абониран за гласова поща, бащата се обезпокоил и започнал да звъни през половин-един час.

"Вероника е контактна, приятен човек, макар че всеки родител би казал така за детето си", каза Трайков пред Нова тв. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.