Херо Мустафа: Вдъхновена съм от хората на първа линия!

https://crimes.bg/analizi/hero-mustafa-vdahnovena-sam-ot-horata-na-parva-liniya/40479 Crimes.bg
Херо Мустафа: Вдъхновена съм от хората на първа линия!

Херо Мустафа сподели своите виждания за начина, по който България се справя с коронакризата!Посланикът на САЩ у нас е горда, че България и САЩ вървят рамо до рамо в борбата с Ковид-19. Това стана ясно от изявление на Херо Мустафа.

„Горда съм от работата, която вършим заедно – САЩ и България, докато се изправяме и се възстановяваме заедно в борбата срещу пандемията. Вдъхновена съм от хората на първа линия, всички от фармацевтичната мрежа, почистващите служители, учителите, правоприлагащите органи. Вършат невероятна работа в борбата срещу COVID 19“, заяви Херо Мустафа.

Тя припомни, че в самото начало на пандемията САЩ са помогнали на България с 500 000 долара. Освен това чрез кампаниите „Обединени срещу COVID-19“ и „Възстановяваме се заедно“ в България са постъпили още съответно 1 млн. лв. и 1 млн. долара

„Днес сме съсредоточени върху работата на БЧК – благодаря ви за професионализма, за всичко, което правите. Оценяваме всичко. За нас е важно, че работим заедно, че обединени ще можем да победим пандемията. Сигурна съм, че пред нас са по-добри дни“ – каза още Херо Мустафа.

Тя посочи, че под управлението на Джо Байдън ще се разгърне въпросът за климатичните промени, които засягат и България, писа БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.