Херо Мустафа с голям жест към всички българи! (СНИМКА)

https://crimes.bg/analizi/hero-mustafa-s-golyam-zhest-kam-vsichki-balgari-snimka/43443 Crimes.bg
Херо Мустафа с голям жест към всички българи! (СНИМКА)

Херо Мустафа, която изпълнява длъжността посланик на САЩ за България, обича много нашата страна и непрекъснато го показва!

Американският посланик у нас Херо Мустафа сложи шал с българска шивица. Американското посолство в България публикува нейна снимка с шала във Фейсбук, видя Crimes.bg.

„Посланик Херо Мустафа оценява красотата на българските шалове“, гласи публикацията в социалната мрежа.


 

„Обичам шалове и особено тези красиви дизайни. Това са парченца от българската култура, които мога да взема със себе си навсякъде по света!“ казва на свой ред посланик Мустафа.

Американската посланичка е изключително отдадена на България и не пропуска да спомене колко близки трябва да са българите и американците. Тя дори често си позволява да говори на български език, което заслужава уважение.

 

Междувременно бе съобщено, че Постоянният юридически съветник на посолството на САЩ Джесика Ким е провела виртуална кръгла маса с представители на български граждански организации. Това е част от продължаваща поредица от кръгли маси, които Посолството провежда с представители на гражданското общество.

ВИЖТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА ТУК!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.