Херо Мустафа посети авиобазата Граф Игнатиево

https://crimes.bg/analizi/hero-mustafa-poseti-aviobazata-graf-ignatievo/39602 Crimes.bg
Херо Мустафа посети авиобазата Граф Игнатиево

Херо Мустафа изрази своето задоволство от партньорството между българските и американските летци!

Американският посланик Херо Мустафа е щастлива да посети авиобаза Граф Игнатиево. Тя показа своята радост от факта, че българи и американци работят заедно.

„Да се упражняват заедно, да разучават нови техники заедно. Да станат по-силни заедно“, заяви Херо Мустафа.


Херо Мустафа смята, че за всички партньори в НАТО е най-добре да бъдат единни. Посланичката обясни с колко F-16 участват американските военно-въздушни сили в учението „Тракийска пепелянка“ край Пловдив и че съставът на частта е 150 мъже и жени.Мустафа заяви, че е горда с партньорството между страните в НАТО, които участват в учението в Авиобаза Граф Игнатиево.

Щатските изтребители са в България и за да помагат за „еър полисинга“ на въздушното ни пространство и на черноморската ни акватория, разкри Хери Мустафа.

Според нея българските пилоти могат да научат много за F-16 от това учение, докато България закупи своите нови изтребители F-16, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.