Ето кой бивш МВР шеф е застреляният до мол „Парадайз“

https://crimes.bg/analizi/eto-koy-bivsh-mvr-shef-e-zastrelyaniyat-do-mol-paradayz/42978 Crimes.bg
Ето кой бивш МВР шеф е застреляният до мол „Парадайз“

 

Издъхнал е напът за болницата

Оказва се, че простреляният в близост до мол „Парадайз“ мъж, е бивш МВР шеф.

 

Убийството му е било извършено в двора на кооперация в столичния квартал „Лозенец“. Полицейските власти уточняват, че сигналът по случая е получен около 10 ч. Простреляният е издъхнал напът за болницата.

 

Неофициалната информация по случая гласи, че простреляният е Любо Иванов. Той е бивш служител в Криминална полиция на СДВР.

Един от няколкото изстрели е улучил главата на Иванов.

 

Той е бил убит показно в двора на кооперацията.

Запознати припомнят, че Любомир Иванов бе уволнен заради нерегламентирани контакти с представители от криминалния контингент. Последно той е заемал длъжността шеф на Криминална полиция във II-ро РУ.

 

Интерпол и българските служби го издирвали за съучастие в незаконно производство на цигари. Освен това бил замесен в грандиозния скандал с екс зам.-директора на ГДБОП – Иван Иванов Рилския през 2008 г. По онова време Иванов бе задържан заради разгласяване на държавна тайна и злоупотреба със служебното му положение.

 

Иванов е предупредил Рилския за готвените арести на приближени на Маргините, които били разследвани за точене на ДДС и незаконна търговия с горива.

Източник:  pik.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.