Екшън край Бургас!

https://crimes.bg/analizi/ekshan-kray-burgas/40404 Crimes.bg
Екшън край Бургас!

Снимка: Glas.bg



 

Все още няма яснота ще бъдат ли съставени актове на нарушителите

Пореден случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки бе констатиран от органите на реда, предаде Glas.bg.

 

Служители на МВР са прекъснали парти в комплекс от затворен тип край град Бургас.

 

По първоначална информация празнуващите са били близо 120 души. На събитието е имало дори оркестър. В самата хотелска част всички стаи са били запълнени. На кадрите от видеото се вижда препълненият паркинг на сградата.

 

Куриозното в случая е, че гостите са започнали да бягат – явно предупредени за идването на служителите на МВР. Акцията се провежда в комплекс „Старите къщи” в село Медово, в подножието на Източна Стара планина.  

 

Към момента е ясно, че 60 души са избягали от мястото, а другите се скрили в стаите си. Никой от тях не е заплатил сметката си. Полицаите не са успели да заловят нито един от гостите. Управителят на комплекса не може да бъде открит, а служителите на реда не могат да влязат в помещенията, които са заключени, защото по думите им нямали право да влязат с взлом, заради липсата на прокурорска заповед.

 

На рецепцията на „Старите къщи”, също нямало никой. След пристигане на РЗИ Бургас в комплекс „Старите къщи” в село Медово,  вратата на ресторанта останала заключена, така както била и за служителите на МВР.

Все още няма яснота дали ще бъдат съставени актове на гостите, както и на собственика на „Старите къщи”.          

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.