Вижте какъв се оказа обвиненият в убийство на таксиджията

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vizhte-kakav-se-okaza-obvineniyat-v-ubiystvo-na-taksidzhiyata/27519 Crimes.bg
Вижте какъв се оказа обвиненият в убийство на таксиджията

Вероятно в основата на трагедията, при която загина шофьор на такси стои скандал на хомо основа. Това сочи последната информация по случая.


Задържаният заподозрян е сириец, на име Йосиф, за който се разбра, че работи като фризьор и има гей наклонности. Това твърдение е от негови редовни клиенти, като според тях той дори не прикривал поведението си. Възможно е именно това да стои в дъното на трагедията, при която си отиде Христо Йорданов, оставяйки 3 деца сирачета.


Клиенти на младия фризьор го описват, като слабо момче, което е около 60 килограма и с нежно поведение и маниери. Предполагат, че таксиджията го е обидил именно на тази тема и това е предизвикало боя.


Според негови познати с момичето, при което се е возил били в платонични отношения. Въпреки неговите наклонности и телосложение той бил много устат и реагирал остро на всяка обида за произхода му или хомосексуалните му наклонности. Въпреки това той нямал склонност към насилие, защитавал се единствено вербално.


Йосиф Иззе, както е името на задържания за смъртта на таксиджията фризьор също е пострадал при боя, поради което същата вечер е откаран в Пирогов.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.