Този полицай взриви мрежата (СНИМКА)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/tozi-policay-vzrivi-mrezhata-snimka/39077 Crimes.bg
Този полицай взриви мрежата (СНИМКА)

Той категорично отказва да бъде възприеман като герой

Снимка на полицейски служител, седнал по средата на пътя, взриви мрежата.

Полицаят показва видео клипчета на малко дете, за да го успокои след тежка катастрофа.

Поведението на униформения спечели адмирациите на потребителите в целия свят.

Трогателната снимка е от еквадорската столица Кито, на която се вижда как полицай Рамон Салазар използва личния си телефон, за да пусне на малкото момченце видеоклипове. По този начин той се опитва да го разсее от неприятния инцидент на пътя, тъй като малчуганът се оказва изключително изплашен след пътното произшествие.

Докато колегата му регулира движението, униформеният е седнал на земята и, прегръщайки детето, показва клипчета на телефона си. Умилителна снимка на полицая с дете в скута насред пътя, обиколи социалните мрежи.

"Помагах на хората, когато видях едно момче да седи на земята и да плаче. Взех го в обятията си, след което заедно седнахме на пътя и започнахме да гледаме разни видеа с надеждата да успея да го поразвеселя малко. Лека-полека видях, че хлапето вече се бе успокоило", сподели пред една от местните телевизии полицейският служител.

Той обаче категорично отказа бъде възприеман като герой.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.