Скандалната полицайка Симона Радева не прилича на себе си (ФОТО)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/skandalnata-policayka-simona-radeva-ne-prilicha-na-sebe-si-foto/28294 Crimes.bg
Скандалната полицайка Симона Радева не прилича на себе си (ФОТО)

Едва ли някой е предполагал, че красивото и скромно дете Симона Радева ще се превърне в скандална полицайка.


Очевидно нахаканата служителка на реда, която към днешна дата е отстранена от служба за срок от два месеца има уклон към лошите момчета, хиалуроновия тунинг и филърите.
Симона Радева е била прилежна ученичка и примерно дете. След като баща й Тихомир ги изоставя обаче, започва пропадането й, разкриват нейни съседи.

Красивото момиче, което е била Симона е пълна противоположност на скандалната полицайка, която след кървавия инцидент, причинен от Георги Семерджиев, се превърна в един от най*-мразените хора в страната.


В тийнейджърските й години не само, че и през ум не й е минавало да се татуира, а била скарана и с грима. Като дете обожавала да чете книги, рецитирала стихотворения и постоянно говорила за любов. Изглежда тя много й е липсвала.


В много редки случаи като тийнейджърка слагала по малко червило и спирала, докато изведнъж не претърпяла пълна промяна след абитуриентския й бал. Покрай състудентките й в НБУ все повече започнала да се увлича по тунинговането.


Освен татуировките, Симона Радева си направила корекция и на брадичката, оформяйки я с филъри. Така й придала острата форма. След това надула устни и поставила изкуствени мигли. Според мнозина бюстът й също не е останал непокътнат. С времето и веждите й стават все по-плътни и така от невинното дете няма и помен към днешна дата.


Единственото, което остава от тийнейджърските й години е илюзията за любовта. При все, че изтрива стария си профил, тя продължава да пише как търси своя любим, възхвалява искрената и чиста обич.


След краха на живота й, причинен от Георги Семерджиев и амбицията й за лоши момчета ъ се налага да изтрие и новия си профил. В социалните мрежи обаче остават изцепките й, в които показва пиърсинг на езика, мятайки белезници и маникюр. По всичко личи, че копира Гери Никол в търсенето на рими с намеци за шмъркане на дрога.

Източник: Уикенд


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.