Преподавателка от училището на Ана-Мария -„За нас случай няма, не се знае дали изобщо е носила сутиен”

https://crimes.bg/vodeshha-tema/prepodavatelka-ot-uchilishteto-na-ana-mariya-za-nas-sluchay-nyama-ne-se-znae-dali-izobshto-e-nosila-sutien/36346 Crimes.bg
Преподавателка от училището на Ана-Мария -„За нас случай няма, не се знае дали изобщо е носила сутиен”

Бащата и майката на пострадалата от сексуално насилие 13 годишна Ана-Мария, заявиха публично, че ще се борят до край в този момент.Тази сутрин дадоха интервюта за водещи телевизии, докато в същия момент педагог от училището в Каняжево заяви, че за тях случай няма, нищо не се е случило, тъй като най-вероятно малката Ана се е съблякла сама."Не можах да понеса, когато дъщеря ми разказа как чичкото я е насилвал", сподели Росен Симеонов. "Разбира се, че ще спра детето си от училище", отсече бащата. Междувременно се оказа, че директорката на помощното училище е излязла в болничен. Росен Симеонов каза, че вместо отговори на въпросите си получил обвинения. "Получих в отговор само хипотези, че е дошла с два сутиена, например. Класната цял ден е гледала оранжевия сутиен на дъщеря ми върху гардеробчето и нищо не е направила. Не мога да разбера това", каза още бащата.Соня Милчева, която е педагог в 4-о училище, цитира думи на Симеонов, записани в протокол, че Анна-Мария има склонност да се съблича. Бащата поясни, че детето му не се разголва, а има навика да играе с чорапите си и да подръпва блузата си, когато е нервно. Милчева увери, че никога мъж не съпровожда децата в школото до тоалетна. От разказите на 13-годишното момиче става ясно, че именно там е извършено насилието. „За нас случай няма. Остава въпросът дали изобщо е носила този сутиен”, обобщи Милчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.