ПОЛИЦАИТЕ НА ТЕНЧО ТЕНЕВ ОТ КАТ-СОФИЯ СПАСИХА ШОФЬОР С ИНСУЛТ В ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ДО IKEA

https://crimes.bg/vodeshha-tema/policaite-na-tencho-tenev-ot-kat-sofiya-spasiha-shofor-s-insult-v-zverska-katastrofa-do-ikea-2/28215 Crimes.bg
ПОЛИЦАИТЕ НА ТЕНЧО ТЕНЕВ ОТ КАТ-СОФИЯ СПАСИХА ШОФЬОР С ИНСУЛТ В ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА ДО IKEA

Поредната зловеща катастрофа в гореща София завърши с хепи енд благодарение на навременната намеса на КАТ-София, видя наш репортер. В 13.00 ч днес на „Бистришко шосе“ № 1, лек автомобил „Seat Ibiza“ се вряза с бясна скорост в мебелен магазин, находящ се в сградата на „Бавариа Ауто“ до „IKEA“. Според очевидци само Провидението е спасило да не бъдат пометени и размазани намиращите се в близост клиенти на заведението и персонала на магазина, чиито витрини станаха на сол от челния удар. Причина за поредния кошмар на пътя този път не са дрогата и алкохолът, а тежък здравословен инцидент, завършил благополучно благодарение та светкавичната намеса на служителите на Тенчо Тенев от КАТ-София.
Секунди след като автомобилът се врязва в магазина, на местопроизшествието пристигат два екипа на КАТ-София, които обезопасяват района и осигуряват линейка за пострадалите. Медиците на място установяват, че водачът е получил инсулт, а острите и пробождащи болки в гърдите са причина да изтърве волана и колата да се размаже във витрините. Водачът е възрастен човек на 75 години и най-вероятно високите температури са довели до острата сърдечна атака, разказа шефът на КАТ-София Тенчо Тенев, който лично е ръководил спасителната операция.


"Слава на Бога, шофьорът и спътничката му са изведени от опасност и са настанени в Окръжна болница. Мъжът е с остри болки в гръдната област и леки наранявания от катастрофата. Щетите на магазина са поправими, няма пострадари хора от персонала, нито клиенти", уточни г-н Тенев пред наш репортер. А лекарите от Окръжна болница изказват горещи благодарности на служителите на КАТ-София, чийто професионализъм предотврати поредната нелепа смърт на пътя.


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.