Пълна мистерия обви случая с мъртвите майка и син

https://crimes.bg/vodeshha-tema/palna-misteriya-obvi-sluchaya-s-martvite-mayka-i-sin/27659 Crimes.bg
Пълна мистерия обви случая с мъртвите майка и син

Случаят с мъртвите майка и син бе обвит в пълна мистерия.


Припомняме, че починалите бяха открити в семейната им къща в Кюстендил. Жената е била на 84 години, а синът й – на 62.

При извършения първоначален оглед от разследващите, не са били открити следи от насилие.


Двата трупа са транспортирани до Отделението по съдебна медицина на кюстендилската болница, за да им бъде извършена аутопсия. Резултатите от нея ще извадят на показ причината за смъртта на майка и син.

По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена Окръжната прокуратура.


Припомняме, че малко по-рано днес труп на жена изправи хората във Враца на нокти. Жената бе открита издъхнала насред пазара в града. Очевидци разкриват, че както била седнала на бетонена ограда, изведнъж се строполила по очи на земята и няколко секунди по-късно вече била издъхнала.


Колежки на починалата жена издават, че е работила в БКС и е пенсионерка от близо две години. Те споделят, че жената е страдала от редица тежки заболявания, сред които и високо кръвно. Предполага се, че може именно то да е причинило смъртта й, но това предположение ще бъде потвърдено или отхвърлено от резултатите от аутопсията.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.