Нов случай - изнасилено 7-годишно момиченце прието е болница със зверски разкъсвания

https://crimes.bg/vodeshha-tema/nov-sluchay-iznasileno-7-godishno-momichence-prieto-e-bolnica-sas-zverski-razkasvaniya/36353 Crimes.bg
Нов случай - изнасилено 7-годишно момиченце прието е болница със зверски разкъсвания

7-годишното момиченце е настанено в болница със зверски разкъсвания.Психар изнасили малолетно момиченце в кърджалийското село Калоянци. Извергът е настанен принудително в психиатрично заведение. За случая потвърдиха от Окръжната прокуратура в града, която се занимава със случая. Прокурор Димитрина Делчева обяви, че по зверството към наказателна отговорност е привлечен мъж, който е настанен за лечение в психиатрично заведение. Инцидентът е станал в началото на октомври, уточни прокурор Делчева.Засега е ясно, че жертвата е на 7 г. и е настанена в болница в Пловдив заради множество вътрешни разкъсвания и травми. За тежкото престъпление Наказателният кодекс предвижда затвор от 10 до 20 години. Звеното на Агенцията за закрила на детето в Кърджали е реагирало веднага след уведомлението на полицията, но и оттам не посочиха какви мерки са приложени по механизмите на насилието върху деца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.